Sarjamyyjä, jolla on paljon BTC: tä heidän nimissään, päätti myydä itselleen suuren osan Bitcoinista juuri ennen maanantain kaatumista 47400 dollariin.

Bitcoin ( BTC ) menetti 20% päivässä osittain yhden valaan toiminnan ansiosta, uusi tutkimus ehdottaa.

Data on-ketjun analytiikan yritys Santiment helmikuun 23 osoitti, että BTC / USD lähi to $ 47400, kun Bitcoin toiseksi suurin kauppa 2021 tapahtui.

Ghost of Bitcoin myy aikaisempia tuottoja

Kauppa, 2700 BTC, jonka arvo oli 156,6 miljoonaa dollaria ja 58 000 dollaria per merkki, johti myyntiin, joka kasasi paineita markkinoille, tämä lumipallo osui Bitcoinin historian suurimpaan yhden tunnin kynttilään .

“Kuten totesimme eilen, tapahtui 11-kertainen vaihtovirta, joka aloitti # Bitcoinin hintakorjauksen $ 58.3k #ATH: sta”, Santiment kirjoitti oheisissa kommenteissa Twitterissä.

“Lisätietojen yhdistäminen paljasti, että osoite oli vastuussa vuoden toiseksi suurimmasta $ BTC -kaupasta, 2700 merkin tuonnista lompakkoon ennen nopeaa myyntiä.”

Tulokset valaisivat, mitä tarkalleen tapahtui, kun volatiliteetti otti haltuunsa Bitcoin Profit, joka onnistui palautumaan 54 000 dollariin ennen kaupankäyntiä alle 50 000 dollarin jälleen kirjoituksen aikana.

Jotkut uskovat, että markkinoita on ylitetty, varsinkin naysayers väittivät, että kuplamainen prosessi oli jo pitkään käynnissä. Toiset väittivät, että salauskauppaa käytettiin yksinkertaisesti “tavalliseen tapaan”, mutta kuten Cointelegraph kertoi , huolenaiheet olivat lisääntyneet epätavallisista vaihtovirroista.

Santiment huomautti, että sama osoite oli myös myyty välittömästi ennen varojen ristiinlaskua maaliskuussa 2020. Tuolloin Bitcoin menetti melkein 60% arvostaan ​​ja saavutti 3600 dollaria.

“Tämä sama osoite toi myös 2000 dollaria BTC: tä viime maaliskuussa, kun mustan torstain korjaus tapahtui”, se paljasti.

“Se on tehnyt 73 tapahtumaa yhden vuoden olemassaolonsa ajan, yhteensä 91 935 dollaria BTC: tä, ja kaikki rahakkeet siirtyvät muutamassa minuutissa saapumisen jälkeen.”

Valaat valokeilassa

Epäilyt olivat jo kauan seuranneet valaita, jotka olivat hyötyneet pienistä lompakoista, jotka myytiin aiempien hintojen aikana koko Bitcoinin viimeisen härkätajon aikana. Kuten Cointelegraph kertoi , valaan kokoisten lompakoiden määrä oli kasvanut, kun taas pienviljelijät olivat vähentyneet.

”Mielenkiintoisin vierekkäin kertoo kuinka Bitcoin-sijoittajaprofiili etenee -” valaat ”vähenivät hintojen noustessa viime syklissä; uusi valasryhmä vain nousee tällä kertaa esiin, kun taas katkaravut ovat heikkoja käsiä, jotka myivät liian aikaisin ”, Primitiivinen perustajakumppani Dovey Wan twiittasi viime viikolla kaavion rinnalla, jossa verrattiin vuosien 2017 ja 2021 härkätaajoja.

“SUURI VAARAN SIIRTO”, hän lisäsi.

Jotkut vastaukset tutkimukseen totesivat sillä välin , että kyseinen lompakko oli ollut vastuussa murto-osasta koko kaupankäyntimäärästä ja että sen vaikutusta olisi siksi rajoitettava.

“Emme usko, että yksi osoite yksinään laukaisee maailman suurimman salausteknologian hinnan uudelleenlaskemisen, joten emme varmasti halua sinun uskovan myöskään”, Santiment vastasi.